ONZE DIRECT TOEPASBARE TRAINING & COACHING.

Onze consultants worden vanuit ons persoonlijk gecoacht op zowel het oplossen van business uitdagingen als persoonlijke effectiviteit. Wij bieden onze consultants een tailor made programma, gekozen door de Young Digital Leader én business manager, gericht op het direct in de praktijk brengen van op dat moment relevante learnings.

Dit bestaat uit de volgende pijlers:

hard
skills.

Specialisatie als toevoeging op het T- shaped profiel van de consultant. Bijvoorbeeld in design thinking, experimenteren, data governance of technologieën. De consultants volgen (online) courses en krijgen een gespecialiseerde expert die hen helpt bij het implementeren van hun learnings in de business.

Soft
skills.

Zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling voor de beste interactie met team & collega’s. Door zowel groepsintervisie als 1-op-1 coaching is de persoonlijke ontwikkeling groot.

business skills.

Meetbaar resultaat in complexe organisatiecontext en hoe dit te realiseren. Hier ligt de nadruk binnen ons programma. We stellen samen met de consultant en de business manager een haalbaar ‘Game Plan’ op met te behalen deliverables. Samen met de business manager monitoren wijde voortgang. Onze business executives helpen onze consultants én hun collega’s om klassieke barrières te overwinnen.

Terug