Accelerate your career!

En kom bij ons werken.

Arrow icon white

Krijg jij er energie van om samen met ons een business van binnenuit te transformeren?

Wij dromen ervan om meer ondernemerschap te brengen in klassieke organisaties. Houd jij van een minder afgebakende rol waarin je de vrijheid hebt om de impact te realiseren die bij jou past? Lees dan verder!

vacatures

Intrapreneur.

Een doel en dan de tool!
Kartrekker op ondernemende kansen en verankeren van verandering. Bijvoorbeeld nieuwe proposities of digitale producten, diensten en kanalen.

TEchie.

Voor ieder doel een tool!
Kartrekker op uitdagingen in procesoptimalisatie en implementatie vandigitale tooling. Bijvoorbeeld cloud migraties, CRM systemen en datagedreven werken.

WHYDL?

Bij Young Digital Leaders (YDL) doe je een opdracht in een team bij een bekende opdrachtgever. Het beste van 2 werelden dus! Wat betekent dat in de praktijk? Bij de klant ervaar je professionaliteit, inhoudelijke collega’s en maak je écht impact. Bij ons ben je geen nummer en voel je de kracht van onze community; een hechte groep waarbij je je ei kwijt kunt.
Iedere twee weken zijn alle Leaders in ons ‘clubhuis’ aan de gracht in Amsterdam voor Empowerment Day. Dan wisselen we inspiratie uit en ‘fixen’ we jouw cases.

Onze cultuur? We zijn ambitieus en doelgericht maar vinden het ook enorm belangrijk dat je gewoon jezelf kunt zijn. Als je niet zo van een feestje of borrel houdt, dan zijn we misschien een mindere match ;)! Hiërarchie? Bij Young Digital Leaders in ieder geval niet. En bij de klant waar dit –eerlijk gezegd- wel iets meer is helpen we je graag. Check onze vacatures en word onze nieuwe Leader!

ng Digital Leaders logo in orange

Onze sollicitatieprocedure.

Coffee cup icon white

Kennismakings call

Checklist icon white

Capability Sheet: online self-assessment

Talking bubble icon white

Opdrachten & matches bespreken

multiple people icon white

Kennismaken met klant

Contract with pencil icon white

Contract tekenen!

Volg ons Op Instagram.