Data verrijking.

Deze case demonstreert hoe we met onze unieke werkwijze, zonder grote investeringen, klantbehoeften effectief adresseren. De kern van onze aanpak is de harmonie tussen klantwensen en technologische mogelijkheden.

Onze Adoption Leads zijn cruciaal in dit proces; zij verhelderen samen met het klantteam de behoeften en stellen prioriteiten, wat resulteert in een gefaseerde implementatie die pas wordt opgeschaald wanneer nodig.

ONZE WERKWIJZE.

ROUTEKAART: VAN AI ’DAT MOET IK OOK’ TOT EN MET RENDEMENT.

2. Geprioriteerde
roadmap.

DE UITDAGING.

KWALITATIEF SLECHTE OF GEEN RESULTATEN IN ZOEKFUNCTIE.

Bij een retail en e-tail klant merkt onze Adoption Lead vanuit gesprekken op dat de klantervaring online te sterk af lijkt te wijken van de winkelervaring.
​​
Bij doorvragen geeft de klant aan dat zij vaak moeite heeft met zoeken op de website. De specifieke informatie die ze van het winkelpersoneel krijgt is online niet te vinden.​

"Ik merkte dat traditionele database queries vaak zeer nauwkeurig moeten zijn en het risico op onvolledige of onjuiste resultaten met zich meebrengen. Wij hebben dit zelf ervaren toen we wilde zoeken in de (open) database bij coolblue.nl."  
"Uit onze test blijkt dat de simpele zoekopdracht naar 'pannenset' relevante zoekresultaten oplevert. Maar als we specifieker op zoek zijn naar 'pannenset geschikt voor de vaatwasser' krijgen we geen resultaten."
3. Technische demo.

DE OPLOSSING: DEMO.

"een soort google voor jouw eigen database"

Daarom hebben wij een Demo ontwikkeld waarmee je op een gebruiksvriendelijke en intelligente manier bedrijfsgegevens kan doorzoeken, vergelijkbaar met de ervaring van zoekmachines zoals Google.
 • Omschrijving:
  Op een meer intelligente en gebruiksvriendelijke wijze bestaande bedrijfsgegevens doorzoeken.

 • Functionaliteit 
  Een soort Google voor jouw eigen database. ​Bijvoorbeeld zoeken op ‘Pan zonder PFAS, die op inductie kookt en in vaatwasser past’ geeft nu wel relevante resultaten.

 • Implementatie: 
  4 weken, investering van € 5.000 voor een werkende demo.

 • Technologie en support: 
  Gebouwd op onze eigen Microsoft Azure tech stack, vereist geen extra eigen IT-support.

4. Inspireer voor
use cases.

DE OPLOSSING: ADOPTIE.

Van technologische mogelijkheden naar
relevante use cases.

Deze oplossing kan op verschillende manieren worden geadopteerd door bedrijven, hierbij een aantal voorbeelden.

6. Test voor business case.
5. POC op jouw stack.

VERVOLG.

De volgende fase:
een proof of concept
op basis van een use case.

Na de technische demo, die de haalbaarheid en toepasbaarheid aantoont, selecteren we een use case om de potentie van AI-technologie maximaal te benutten.​​

We creëren een Proof of Concept om de technologie in een realistische setting te testen. Feedback van mede-werkers en klanten helpt ons de effectiviteit te beoordelen en aanbevelingen voor verdere ontwikkeling te doen.​​

Vervolgens ontwikkelen we een business case die de voordelen, kosten en verwachte ROI belicht. Zonder significante uitgaven tot nu toe vormt dit een sterke basis voor beslissingen over implementatie en schaalbaarheid.​

Nieuwsgierig naar wat onze aanpak voor jou kan betekenen? Ontdek de mogelijkheden in een vrijblijvend adviesgesprek met onze Adoption Lead Mick.

mick@youngdigitalleaders.com+31 6 81081294