Contact

Get in touch.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Insights.

Met onze blik van buiten zijn Young Digital Leaders altijd op de hoogte van de laatste trends en technologieën. Hoe kan jij als organisatie deze inzetten om waarde te creëren?

Arrow icon white

Laatste artikelen.

Artificial Intelligence

Kan AI-technologie je organisatie helpen?

In de afgelopen jaren heeft kunstmatige intelligentie (AI) zich ontwikkeld tot een belangrijk onderdeel van de digitale transformatie van organisaties. Steeds meer bedrijven gebruiken AI om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en hun concurrentievoordeel te behouden.

RPA

Moet je investeren in RPA automatisering robots?

Bedrijven die nog niet hebben geïnvesteerd in RPA automatiseringsrobots lopen het risico om achter te blijven in de competitieve markt van vandaag. Robotic Process Automation (RPA) biedt een scala aan voordelen...

Digitale Transformaties

De grootste valkuilen bij digitale transformaties

De digitale transformatie van bedrijven is een hot topic in de huidige zakelijke omgeving. Bedrijven moeten innoveren en digitaliseren om te kunnen concurreren in de markt en de veranderende behoeften van klanten te kunnen bijhouden.

ChatGPT

Chat GPT - Hoe gebruik je de chatbot?

Als bedrijfseigenaar of -manager heb je ongetwijfeld gehoord van chatbots en hoe ze kunnen bijdragen aan een betere klantenservice en een betere klantervaring. Chatbots zijn in feite computerprogramma's die zijn ontworpen om gesprekken te voeren met mensen via tekstberichten, zoals chatberichten.

Soft skills

Hoe kan interpersoonlijke dynamiek digitale transformatie stimuleren?

Het kan een uitdagende taak zijn om de complexe wereld van menselijke emoties en reacties binnen uw organisatie te begrijpen en ermee om te gaan. Vooral in het digitale tijdperk is dit van cruciaal belang. Hier komt de Roos van Leary om de hoek kijken.

Young Digital Leaders in 1 woord:

“Amplifier”  -Dominique
“Growth-mindset”  -Sharon
“Energie” -Stefanie

WHAT PERSONALITY AND DRIVE MAKES A YOUNG DIGITAL LEADER?
Cultuur maakt een bedrijf. Oprichter van Young Digital Leaders, Stefanie Wolff, heeft een duidelijke visie op het type mensen bij Young Digital Leaders.
May 13, 2022
Why YDL?
Er zijn veel consultancy bureaus op de markt, maar waarom moet je Young Digital Leaders kiezen? Dat leggen onze YDL'ers Dominique en Sharon hier uit.
April 29, 2022
PAIN & GAIN.
Onze YDL’ers zijn gedreven in wat ze doen. Maar bij elke baan zijn er naast de leuke en versnellende aspecten van je baan, ook soms lastige dingen. Sharon werkt bij Swiss Sense en vertelt over haar pain en Gain van werken bij YDL en Swiss Sense.
February 21, 2019
OUR BELIEF.
Zakelijke werkervaring en het succesvol zijn als ondernemer: die schijnbare tegenstelling heeft me altijd gefascineerd. De grenzen tussen die verschillende werelden zijn steeds meer vervaagd. En terecht, in een wereld die op dit moment exponentieel verandert!
February 21, 2019