Get in touch.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Accelerate your career!

En kom bij ons werken.

Vacatures.
Programma.
Arrow icon white
Contact

vacatures.

Tech lead
Amsterdam, Noord Holland
FULLTIME
adoption leader
Amsterdam, Noord Holland
FULLTIME
Stage
Amsterdam, Noord Holland
FULLTIME/ Parttime

Ben jij een ondernemende young professional, klaar voor de volgende stap in je carrière? Bij Young Digital Leaders bieden we je een impactvolle high-profile rol waarbij je direct schakelt met C-level executives. En die rol mag best een beetje ambitieus zijn... We got your back!

Met ons leiderschap programma en toegang tot ons expert netwerk voegen we veel waarde toe aan jouw carrière!

Kies of je diverse projecten bij ons oppakt of met een snel ontwikkelpad in dienst treedt bij een klant. We zijn dus net anders dan een 'normale' consultancy of detavast partij. Jouw ambitie en ontwikkeling staan op #1!

UP & reSKILL yourself!

In de wereld van digitale transformatie wil je méér zijn dan een expert. Je wilt een T-shape professional worden - een bruggenbouwer die niet alleen de 'taal' van jouw specialisme spreekt, maar ook de samenwerking over disciplines heen stimuleert. Met zo'n veelzijdigheid ben je wendbaar en effectief, klaar om verandering te brengen in het dynamische digitale landschap.

Bij Young Digital Leaders ondersteunen we je om jouw T-shape skillset te verdiepen en verbreden. Dit doen we op  3 manieren. Je verbreedt je kennis tijdens ons (change) leiderschapsprogramma. Je werkt met onze executives aan je 'business skills’. Je verdiept je hard skills met een course of in de sparringsmomenten met onze experts; een mix van soft en hard skills waar in de markt veel vraag naar is!

Leiderschapsprogramma

Ontwikkel je leiderschap skills met ons unieke programma. We begeleiden je door vier cruciale stappen voor digitale transformatie. Je leert om effectief verandering te sturen, ongeacht project of ervaring, en creëert meer impact bij iedere organisatie.

1. Richting geven: Definieer een transformatiestrategie, geef je eigen toekomst vorm en inspireer met storytelling.
2. Structuur Neerzetten: Doorgrond organisatiestructuren en bepaal werkritmes, voer moedige gesprekken buiten je comfort zone en beïnvloed jouw stakeholders.
3. Veiligheid Creëren: Bouw een veranderingscultuur, ontwikkel wederzijdse empathie en win vertrouwen om weerstand te overwinnen.
4. Executie Drijven: Bepaal je focus en manage resultaten, creëer nieuwe gewoontes en leer effectief communiceren over de positieve en negatieve consequenties.

Het (change) leiderschapsprogramma is onderdeel van onze Empowerment Day. Dit vormt het kloppend hart van Young Digital Leaders. Op ons centraal gelegen kantoor in Amsterdam stappen we even uit de dagelijkse gang van zaken. We delen successen, zoeken samen naar ‘fixes’ voor uitdagingen in projecten we verbeteren continu onszelf en elkaar. Deze dagen bieden ruimte voor reflectie en ontspanning, zo houden we ons outside-in perspectief scherp. En aan het einde van de dag, ontdekken we uiteraard graag de lokale cafés om de hoek of ondernemen we samen een activiteit tijdens onze famueze XXL borrels!

1/1 ondersteuning vanuit ons expert ecosysteem

Als Young Digital Leader vergroot je met onze 'business skills' je impact bij klanten én je eigen marktwaarde! Deze toekomstbestendige mix van hard en soft skills is zeer gewild en niet altijd volledig gedekt in studies, traineeships of trainingen. Je ontwikkelt deze skills met ons bruisende ecosysteem, bestaande uit ervaren experts en executives - jouw persoonlijke denktank. Ze staan klaar om te sparren en je te ondersteunen on-the-job. Tijdens tweewekelijkse incheck sessies beoordelen we je voortgang en behoeften en kunnen we waar nodig extra ondersteuning of expertise invliegen.

Of je nu uitblinkt in innovatie, digital marketing, e-commerce, IT, data of operations, wij bieden je de mogelijkheid om je bestaande hard skills te verdiepen. We zien verdere ontwikkeling niet als een doel op zich maar een middel om jouw persoonlijke of projectdoelen te bereiken. Via onze gerichte cursussen en netwerk van inhoudelijke experts kun je je kennis uitbreiden en je ontwikkelen als thought leader. 

Expert ecosysteem.

Een greep uit onze experts, executives, coaches & trainingen.

Bart van de Werf

Bart van de Werf
Executive & Founder @ Innovation Boosters
Floris Evers

Floris Evers
Ex-Topsporter & Executive coach @ MBA University of life
Antonie

Antonie Knoppers
Coach & Founder @ D&A Training
Antonie

Ria Escher
Ex Head of Innovation & Transformation @ ING
Antonie

Reinier van den Biggelaar
Digital Transformation & AI Partner @ BastaGroup
Antonie

Haye Rotting
Psycholoog & Founder @Ken&Ben
Antonie

Karin Bosman
Change Manager @ Shell & Owner @ Bosman Consulting
Antonie

Marcus Groeneveld
Co- CEO @ Freeday.ai
Antonie

Growth Tribe
In-demand Digital Skill training
Antonie

Insead
The Business School for the World
Antonie

Lean People
Lean Six Sigma Training
Antonie

Ciphix
AI Powered Digital Workforce

Solliciteer nu!


In de combinatie van een leiderschap programma, focus op het ontwikkelen van jouw business skills en het verder verdiepen en/of verbreden van jouw vakinhoudelijke expertise krijg je alle tools in handen om een echte leider te worden in digitale transformatie​​. Solliciteer nu voor de rol die het beste bij jou past!

Onze sollicitatieprocedure.

Solliciteren

Coffee cup icon white

Kennismakings call

Checklist icon white

Capability Sheet: online self-assessment

Talking bubble icon white

Opdrachten & matches bespreken

Kennismaken met klant

Contract with pencil icon white

Contract tekenen!

vacatures.

Stage
Amsterdam, Noord Holland
FULLTIME/ Parttime
Tech lead
Amsterdam, Noord Holland
FULLTIME
adoption leader
Amsterdam, Noord Holland
FULLTIME

Volg ons Op Instagram.