February 21, 2019

OUR BELIEF.

Zakelijke werkervaring en het succesvol zijn als ondernemer: die schijnbare tegenstelling heeft me altijd gefascineerd. De grenzen tussen die verschillende werelden zijn steeds meer vervaagd. En terecht, in een wereld die op dit moment exponentieel verandert!

7,5 jaar geleden begon ik als management trainee bij Unilever. Met de ambitie om CEO te worden of uiteindelijk mijn eigen bedrijf te runnen, had ik besloten om de rol van intrapreneur op me te nemen. Meetbare waarde toevoegen door de status quo uit te dagen. Een ambitieus doel, maar ik dacht dat ik het snel kon bereiken. Wat een droom!
Maar dit bleek veel complexer te zijn. Ik was meer bezig met (micro-)management dan met het creëren van waarde. Ondanks mijn besef dat dit de kans was om een verschil te maken, liep ik tegen de bekende silo's en processen aan. Ik kreeg het niet voor elkaar.
Opgeven zit niet echt in mijn woordenboek, maar soms moet je toegeven dat volhouden niemand helpt. Dus nam ik ontslag. Ik heb mezelf omgeschoold van corporate manager naar startup growth hacker, door middel van een combinatie van leren en doen.
Onze leiders. Met hen ontdekte ik naast meer effectieve manieren om waarde te creëren, ook mijn diepgewortelde drang om het onmogelijke mogelijk te maken. Vanuit klassieke organisaties, waar mijn interesse nog steeds ligt. Zelfs in een snel veranderende wereld geloof ik dat er ruimte is voor trotse organisaties met een rijke geschiedenis, als ze maar voortbouwen op hun eigen erfgoed; dicht bij de kern.
Die combinatie van ambitie en ervaring heeft geleid tot mijn hernieuwde geloof in de intrapreneur. Maar nu wil ik hen helpen de juiste context, netwerken en methodologie te creëren om blijvende resultaten te genereren in traditionele organisaties!
Ik drink graag een kop koffie en wissel wat gedachten met je uit!
Met vriendelijke groet,

Stefanie Wolff

terug

Wil jij versnellen van binnenuit?

start nu