April 29, 2022

Why YDL?

Er zijn veel consultancy bureaus op de markt, maar waarom moet je Young Digital Leaders kiezen? Dat leggen onze YDL'ers Dominique en Sharon hier uit.

Dominique

"Bij een klassiek consultancybureau krijg je een opdracht bij een bedrijf, creëer je je eigen werk en dan vertrek je weer. Bij YDL word je echt onderdeel van beide bedrijven. Ik voel me een YDL'er omdat ik ondersteuning krijg van YDL, terwijl ik vanaf dag 1 ook deel uitmaak van het personeelsbestand van PostNL. Je maakt deel uit van een team en je vertrekt niet zomaar. Het doel voor YDL is om een geschikte, volgende stap te creëren en die beter te vervullen dan collega's. Het voelt alsof je een rugzak vol experts hebt om je te helpen dit doel te bereiken. Het voelt als je persoonlijke versneller!"

Sharon

"Het is heel fijn om af en toe een sparringpartner te hebben. Bij YDL heb ik een innovatiespecialist naast me die zijn eigen bedrijf in innovatie heeft opgericht. Hij helpt me om af en toe uit te zoomen en zijn licht te laten schijnen op de situatie bij Swiss Sense. Op deze manier kan ik externe input aan de organisatie brengen en vragen of problemen op een andere manier bekijken. Dat helpt me enorm! Daarnaast helpt het delen van perspectieven met andere YDL'ers me om uit te zoomen en te zien hoe vergelijkbare projecten in verschillende bedrijven worden uitgevoerd. Dit helpt me om mijn ideeën en concepten te versterken in mijn zakelijke context."

Geïnspireerd door de ervaringen van Dominique en Sharon? Lees hier wat er nodig is om een Young Digital Leader te worden:
Carrières

terug

Wil jij versnellen van binnenuit?

start nu